Afscheid Tjipke Tasma

Na ruim 36 jaar trouwe dienst geniet onze topconstructeur en automatiseringsdeskundige Tjipke Tasma vanaf eind februari van zijn pensioen. Vrijdagmiddag 15 juli nemen wij feestelijk afscheid van Tjipke, waardoor wij in de middag niet bereikbaar zijn.

vijzelgemaal-gemalen-economische-constructies-leeuwarden-friesland-econstruct-beton-constructies-staalconstructies-betonconstructies-houtconstructies-technisch-tekenaar

Nieuwe gemalen

Het eerste van de vijf gemalen gemaakt door Kijlstra en DVJ is succesvol geplaatst. Het gemaal is samengesteld uit vier geprefabriceerde elementen van ongeveer 30-40 ton per stuk. De elementen zijn in Drachten gemaakt, en per pont overgebracht naar De Burd.

aardbevingsschade-economische-constructies-leeuwarden-friesland-econstruct-beton-constructies-staalconstructies-betonconstructies-houtconstructies-technisch-tekenaar

Advies bij aardbevingsbestendig bouwen

Voor verschillende opdrachtgevers is EconStruct bezig met het onderwerp aardbevingsbestendig bouwen, dit geldt voor zowel voor de nieuwbouw als voor de bestaande bouw. Naast het ontwerpen met bestaande bouwconcepten zijn wij ook bezig met innovatie bouwsystemen van de fundering tot en met de bovenbouw.

website-ingenieursbureau-econstruct-leeuwarde-friesland-staalconstructies-houtconstructies-betonconstructies-aardbevingsschade

EconStruct verfrist uitstraling

De afgelopen jaren is EconStruct uitgegroeid tot een belangrijk ingenieursbureau voor economische constructies. Hoewel gevestigd in Leeuwarden, wordt EconStruct door heel Nederland om advies en ondersteuning gevraagd. Dat schept verwachtingen. Om deze verwachtingen waar te maken blijft Econstruct innoveren.

Een aangescherpt logo en een website die voldoet aan de wensen en behoeften van deze tijd is daarbij erg belangrijk. In 2015 besloot EconStruct daarom om in samenwerking met Vellianen uit Leeuwarden de website volledig te vernieuwen. Fris, duidelijk en duidelijk gecombineerd met een betere vindbaarheid waren hierbij de belangrijkste doelstellingen.